تجربه من: در این مقاله شما تجربه کاربری آقای سامان را از گوشی نوکیا ۲ مطالعه خواهید کرد. اگر قصد خرید این گوشی رو دارید مطالعه این تجربه رو از دست ندهید.

توجه‌ مهم: این یک تجربه کاربری است و بررسی تخصصی نیست.

نوکیا ۲، توفیق اجباری

قبل از اینکه به بررسی بپردازیم میخوام طریقه آشنایی من با این گوشی رو با شما بگم. من مدتی بدلیل مشکل مالی گوشی خودم رو فروختم و مجبور شدم از گوشی مادرم که همین مدل نوکیا ۲ بود استفاده کنم و همین شد که تصمیم گرفتم تجربه کار کردن با این گوشی را در این مطلب با شما در میان بذارم.

قیمت گوشی

ما این گوشی را تقریبا اردیبهشت ٩٨ بود که بصورت اینترنتی از یک سایتی در تبریز با قیمت ۸۶۰ هزار تومان سفارش دادیم. بعد از کلی داستان سر رجیستری گوشی تونستیم از اون استفاده کنیم.

مشخصات گوشی

مشخصات نوکیا ۲ رو من از دیجی کالا آوردم تا کمی بیشتر باهاش آشنا بشین.

  • شبکه های ارتباطی: ۲G، ۳G، ۴G
  • سیستم عامل: Android
  • مقدار رم: ۱ گیگابایت
  • رزولوشن عکس: ۸.۰ مگاپیکسل
  • نسخه سیستم عامل: Nougat 7.1
  • فناوری: LTPS IPS
  • باتری: ۴۱۰۰ میلی آمپر
  • حافظه: ۸ گیگابایت
  • اندازه: ۵.۰

بدنه گوشی

بدنه در قسمت پشت از پلاستیک هست و کناره ها یا همون دور از فلز. قسمت فلزی خیلی جذابه و رنگش مسی هست و خیلی جلوه خوبی به گوشی میده. تجربه دست گرفتن گوشی در کل خوبه و برای کسانیکه دغدغه سرخوردن دارند مشکلی بوجود نمیاره. ظاهر گوشی در کل خوبه و قابل قبول هست.

کیفیت صفحه نمایش

تجربه من از گوشی نوکیا 2

تجربه من از گوشی نوکیا ۲

راستش نسبتی به قیمتی که داره، کیفیت صفحه نمایش گوشی واقعا خوبه! حالا نمیگم در حد گوشی های چند میلیونی اما اندازه پولی که میدین واقعا می ارزه. چیزی که توی مشخصات نوشته ۱۲۸۰ در ۷۲۰ هست و نور صفحه هم در روز از روشنایی خوبی برخوردار هست و فکر نکنم اذیت بشین.

برای شب و نور کم هم تا حد خوبی نور کم میشه و میتونید باهاش کار کنید که هر چند کلا کار با گوشی توی نور کم خیلی خطرناکه برای چشم نه فقط با این گوشی بلکه با هر نوع گوشی دیگه ای.

نقطه قوت صفحه نمایش در بکارگیری گوریلا برای جلوگیری از ضربه خوردن و خش گرفتن هست که حتی نیازی به گلس هم ندارید دیگه.

رم گوشی

یکی از مشکلات نوکیا ۲ همین‌جاست. رم گوشی فقط یک گیگابایت هست و اگر شما هم مثل من همزمان چند تا برنامه تون بازه به دردسر میفتید. بنابراین اگر کار سنگينی با گوشی انجام نمیدین شاید این کمبود رم رو بشه فاکتور گرفت.

حافظه داخلی Nokia 2

متاسفانه این قسمت از گوشی هم چنگی به دل نمیزنه و تنها ۸ گیگابایت در نظر گرفته شده که اونم بخاطر حجم اندروید و برنامه های پیش‌فرض گوشی فقط در حدود سه چهار گیگش قابل استفاده هست. البته میتونید از رم فیزیکی استفاده کنید و حافظه رو بالا ببرید. تا ۱۲۸ رو ساپورت میکنه.

دوربین

دوربین گوشی که ۸ مگاپیکسل هست در حد همون ۸ هست و انتظار زیادی نباید ازش داشته باشید. کیفیت فیلمبرداری هم در کل خوبه و اگر در نور روز باهاش فیلم بگیرید خوبه و کیفیتش بد نیست.
دوربین سلفی هم ۵ مگاپیکسل هست و کیفیت چندان بالایی نداره.

سیمکارت

این موبایل از ۲ سیمکارت همزمان پشتیبانی میکنه. یکی از نقطه قوت های نوکیا ۲ اینه که از شبکه ۴G هم پشتیبانی میکنه و میتونید از این امکان استفاده کنید در صورتیکه خط تون ۴G باشه.

باتری

بهترین قسمت داستان همین باتری غول ۴۱۰۰ میلی آمپری هست. اگر شما هم از کاربران وفادار ۱۱۰۰ بوده باشید میدونید که نوکیا هرچی کم داشته باشه، قسمت باتری جبران میکنه.

توی این گوشی هم شما با یک باتری فوق العاده روبرو هستین. من خودم که لذت میبرم. اگر مدام باهاش کار کنید تقریبا ۱ روز و نیم میتونه شارژ داشته باشه. اگر کار معمولی باهاش بکنید قشنگ تا چند روز شارژ میده و شما اصلا یادت میره کی شارژ کردی!

البته شارژ کردن گوشی هم کمی زمان‌بر هست و تقریبا ۳ تا ۴ ساعت طول میکشه تا ۱۰۰ درصد بشه.

ویدیو

در ویدیوی زیر که من از یوتویب آوردم تجربه کاربری بای این گوشی رو میتونید ببینید.

منبع ویدیو: یوتیوب

سخن پایانی

نوکیا ۲ در کل با این قیمتی که توی بازار داره گوشی خوبی هست و برای کاربران معمولی میتونه یکی از بهترین گزینه ها با‌شه مخصوصا اینکه با باتری قدرتمندش تا چند روز نیازی به شارژ ندارید.

این مطلب تنها تجربه من از گوشی Nokia 2 بود و ممکن هست با نظر کاربران دیگر و بررسی تخصصی تفاوت داشته باشد. شما هم اگر تجربه کار با این گوشی رو دارید حتما در قسمت نظرات با بقیه دوستان در میان بذارید. 

 

تجربه من از داشتن گوشی P30 Lite هوآوی
پیشنهاد مطلب

۵/۵ - (۱ امتیاز)